Zespół

Magdalena

Kijańska

Fundator Fundacji
Z wykształcenia inżynier przetwórstwa żywności oraz magister zarządzania i marketingu. W fundacji spełnia swoje marzenia – kocha to, co robi. Emanuje dobrą energią, przez co gromadzi wokół siebie ludzi, którzy – tak jak ona – kochają bezinteresownie pomagać. Absolutna fanka kotów, jazdy na rolkach, gry w badmintona i książek – tych drukowanych.

Tomasz

Gula

Przewodniczący Rady Fundacji
Szczęśliwy mąż i tata bliźniaczek.
Od 30 lat motocyklista, od kilkunastu lekarz i sportowiec  – triathlonista, od kilku mors i monocyklista.
Moja praca jest ważna, ale najważniejszy jest czas dla rodziny, zdrowia, sportu.

Tomasz

Banasiak

Członek Rady Fundacji
Prawnik. Prywatnie tata 6 letniej Weroniki. Lubi sport i podróże. Miłośnik muzyki wszelkiej. Mówi po hiszpańsku i co sobie wymyśli – realizuje, czasem przystaje na nie swoje pomysły 🙂

Aleksandra

Mikołajewska

Członek Rady Fundacji
Z wykształcenia statystyk. Ukończyła Informatykę i Ekonometrię na Wydziale Ekonomiczno-Socjologicznym Uniwersytetu Łódzkiego. Od 14 lat pracuje w jednym z łódzkich szpitali w dziale kontroli wewnętrznej i controllingu medycznego. Prywatnie mama dwójki cudownych dzieci: siedemnastoletniej Agnieszki i dziesięcioletniego Adasia. Wolne chwile spędza na spacerach, pływaniu i czytaniu książek. Jej pasją jest taniec.