KTOŚ do pomocy

Aby tworzyć miejsca pracy dla osób z niepełnosprawnością lub wykluczonych społecznie potrzebujmy Twojej pomocy. Skontaktuj się z nami – powiemy Ci, jak to zrobić.

Historia Przemka

Przemek jest absolwentem Szkoły Specjalnej nr 1 w Łodzi. Ponad rok bezskutecznie szukał pracy. Dziś jest już pracownikiem. Udało nam się znaleźć dla niego idealne miejsce. Pracodawca zrobił wszystko, aby Przemek czuł się w pracy bezpiecznie i pewnie. Otrzymał pomoc w postaci leadera, który dokładnie wszystko objaśnił. Przemek jest niezwykle zaangażowany, punktualny i bardzo dokładny.

Pomóż nam zapewnić start w dorosłość i samodzielność kolejnym Podopiecznym Fundacji KTOŚ!

Każda wpłata ma znaczenie!

Pomagam jako firma

Jestem darczyńcą indywidualnym

Drodzy KTOSIOWI Darczyńcy!

Dzięki Waszym – nawet najskromniejszym – wpłatom możemy pomagać. Jesteście dla nas KIMŚ wyjątkowym! Dziękujemy!

KTOŚ pomoże?

Potrzebujemy Waszej pomocy w znalezieniu pracy dla osób, które przez wiele lat pozostawały w domach, przy łóżkach swoich najbliższych. Często są to osoby wykształcone, ale zagubione na rynku pracy. Widząc ich potencjał, chcemy sprawić, by na nowo uwierzyły w siebie. Wołamy więc: niech KTOŚ się tym zajmie! 😉

KTOŚ na Ciebie czeka!

Naszym celem jest to, by każdy nasz KTOŚ znalazł swoje miejsce na tzw. otwartym rynku pracy i całkowicie usamodzielnił się ekonomicznie. Nie dajemy ryby. Nie dajemy też wędki. Podpowiadamy, jak samodzielnie tę wędkę stworzyć! Jeśli myślisz podobnie, skontaktuj się z nami! Ilu dobrych ludzi, tyle pomysłów na pomaganie!

ul. Lokatorska 11 A m. 85 93-021 Łódź