Jak zostać sponsorem i dlaczego?

Gdy KTOŚ jest w potrzebie, warto pomagać. Zaraz powiemy, dlaczego ma to sens.

Jeśli jesteś firmą, która chce pomóc naszym podopiecznym, wypełnij formularz! Skontaktujemy się z Tobą w ciągu 3 dni roboczych.

Pomoc na 4 sposoby

Możesz zaoferować :

Pieniądze

Stanowią one pomoc w zatrudnieniu asystentów przy stanowisku pracy naszych podopiecznych.

Usługę lub produkt

Może być to np. pomoc w koszeniu trawnika, transporcie podopiecznych czy przekazanie nam darów rzeczowych.

Ustalony procent od zysku lub sprzedaży

Przekaż podopiecznym fundacji pewną część swojego zysku, tak by stał się naszym wspólnym zyskiem. Dobro powraca.

Payroll

Comiesięczne przekazywanie kilku złotych z pensji pracowników firmy lub instytucji, za ich zgodą oczywiście 🙂

Argumenty za:

Bycie sponsorem sprawia, że stajesz się dla KOGOŚ KIMŚ wyjątkowym – pomnażasz sumę dobra w świecie. Ludzie dysponujący pieniędzmi dzielą się na dwie grupy. Tych, którzy podwyższają mury, by chronić swoją własność i tych, którzy wydłużają swoje stoły, by móc dzielić się z potrzebującymi. Wybór jest oczywisty. Przynajmniej dla nas 😉

Argumenty przeciw:

brak

W jaki sposób pomagamy?

Uzyskana od sponsorów pomoc finansowa (sposób pierwszy, trzeci i czwarty) pozwoli usamodzielnić się wielu zagubionym w dzisiejszym świecie młodym i trochę starszym ludziom. Otrzymane od sponsorów usługi lub produkty (sposób drugi) pomogą zaoszczędzić pieniądze, które musiałyby być na te usługi czy produkty wydane. Ilu dobrych ludzi, tyle pomysłów na pomaganie!

KTOŚ Cię potrzebuje!

Jeżeli jesteś firmą, która chce pomóc naszym podopiecznym wypełnij formularz, skontaktujemy się z Tobą w ciągu 3 dni roboczych.

Współpracujemy z

Szkoły

Instytucje

Czego potrzebujemy?

Waszej pomocy w znalezieniu zatrudnienia dla osób, które często przez wiele lat pozostawały w domach przy łóżkach osób najbliższych. Wielokrotnie są to osoby wykształcone zwyczajnie zagubione, nie potrafiące odnaleźć się w obecnej rzeczywistości.

Dzięki Waszym nawet najskromniejszym wpłatom możemy pomagać. Dziękujemy.

kontakt