Jak zostać sponsorem i dlaczego?

Zostać sponsorem Fundacji Ktoś trzeba. A jak nie trzeba, to zostać warto . Zaraz powiemy, dlaczego.

Pomóc można na 4 sposoby

Można zaoferować :

pieniądze

można dołożyć się do utrzymania stanowisk pracy naszych podopiecznych

usługę lub produkt

pomagając przy koszeniu trawnika lub oddając już niepotrzebne nam rzeczy

ustalony procent od zysku lub sprzedaży

jeśli chcemy pomagać naszym podopiecznym oddając im pewną część naszego zysku

payroll

czyli comiesięczne przekazywanie kilku złotówek od pensji pracowników; rzecz jasna za ich wcześniej uzyskaną zgodą.

argumenty za

bycie sponsorem – czynimy dobro i dajemy światu odetchnąć. Niby stare, ale jednak wciąż świeże, przynajmniej w myślących kręgach.

argumenty przeciw

brak

W jaki sposób pomagamy?

Uzyskana od sponsorów finansowa pomoc (sposób pierwszy, trzeci i czwarty) pozwoli usamodzielnić się wielu zagubionym w dzisiejszym świecie młodym i trochę starszym ludziom. Otrzymane od sponsorów usługi lub produkty (sposób drugi) pomogą zaoszczędzić pieniądze, które musiałyby być na te usługi czy produkty przez Fundację wydane.

Potrzebujemy Ciebie

Jeżeli jesteś firmą, która chce pomóc naszym podopiecznym wypełnij formularz, skontaktujemy się z Tobą w ciągu 3 dni roboczych.

Współpracujemy z

Szkoły

Instytucje

Czego potrzebujemy?

Waszej pomocy w znalezieniu zatrudnienia dla osób, które często przez wiele lat pozostawały w domach przy łóżkach osób najbliższych. Wielokrotnie są to osoby wykształcone zwyczajnie zagubione, nie potrafiące odnaleźć się w obecnej rzeczywistości.

Dzięki Waszym nawet najskromniejszym wpłatom możemy pomagać. Dziękujemy.

kontakt